Friday, May 18, 2012

Frame Gambar dan Frame Bernama - Order by Baizura

Salam Jumaat semua...

Mesti semua orang semangat kerja hari ni kan...
Sebab esok cuti...
Yeaaaiii...!!!
Tapi, saya tak suka hujung minggu kali ni...
1st, sebab suami saya kena pergi kursus...
2nd, selepas hujung minggu ni, saya dah start kerja...
Owh...
Sedihnya memikirkan nak tinggalkan baby...

Jangan nak merapu sangat...
Mari kembali ke tajuk asal...
Order ni ditempah oleh Baizura...
Jiran dekat rumah mak saya...
Dia order dari mula-mula saya pantang...
Dah nak habis cuti bersalin, baru saya siapkan...
Hehehe...
Nak buat macam mana...
Kekangan waktu yang terhad...












 

 Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan...

Sehingga itu, salam sayang untuk semua...
(^_^)

5 comments:

  1. cantik~ salam perkenalan~ tq jenguk blog saya~ bley la saya jumpe blog quilling lg~

    ReplyDelete
  2. tq follow blog baru ni....
    huhu..leh sharing sama2 hasil quilling kita...

    ReplyDelete