Thursday, June 7, 2012

Wedding Guest Book - Order By Liza

Ok...
Ini first time buat wedding guest book guna teknik quilling...
Masa buat guest book sendiri masa kahwin dulu...
Tak tahu lagi pasal quilling ni...
So, hias pakai coloured doily paper je...
Rugi kan...
Tapi tak apa lah...
Benda dah lepas...
Usah dikenang...
Cewaahhh...!!!
Hahaha...

Guest book ni ditempah oleh Aliza Johan...
One of my b2b member...
Eh, sekarang kami dua-dua dah jadi ex-b2b...
Maksud saya, kami kenal masa zaman-zaman b2b dulu...
Sekampung dengan saya jugak...
Temerloh...
Tapi, kenal dalam blog...
Hehehe...

Liza tempah untuk majlis adik lelaki dia...






 Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan...
Sila email ke ar_warnawarni@yahoo.com

Sehingga itu...
Salam saya untuk semua...
(^_^)

9 comments:

  1. Replies
    1. tukang buat nye pun comey...hehe....

      Delete
  2. cantik nye :)....i like blue colour..heheheh I follow you...u follow i http://yamarisaikhu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. serius cantik sangat..semua hasil tuan tanah buat nie mmg kagum giler la....

    ReplyDelete
  4. cantik guest book nye sis..kreatif sis mengolahnya..
    follower ke 28

    ReplyDelete
  5. cantik selalu amik brapa yang cm ni

    ReplyDelete